Nieuwe eigenaar van Tandarts Scherpenzeel

Wellicht dat wij elkaar nog niet hebben ontmoet, graag stel ik mij daarom kort aan u voor. Ik ben Marijn, geboren en opgegroeid in een naburig dorp. Na mijn studie Tandheelkunde heb ik er de afgelopen 10 jaar voor gekozen om bij verschillende tandartspraktijken in de regio ervaring op te doen. Mijn wens was om al die kennis, ervaring en mijn persoonlijke kwaliteiten in te zetten op een fijne en vaste werkplek met goede collega’s.

Dit heb ik gevonden in Tandarts Scherpenzeel. De afgelopen twee jaar ben ik hier met voldoening en plezier aan het werk. Zowel het contact met collega’s en patiënten, als de werkomgeving was vanaf het begin heel erg prettig.

Ik kijk er naar uit om samen met het team u op een kwalitatieve, betrouwbare en ontspannen manier te helpen.

Graag tot snel,

Marijn Verloop
Tandarts Scherpenzeel