Met spoed een afspraak maken?

Oriënteert u zich op een nieuwe tandarts in Scherpenzeel?

Wij hebben een overzicht gemaakt van de volgens onze patiënten belangrijkste informatie om een keuze te maken. Dat is handig als u een nieuwe tandarts in Scherpenzeel zoekt. Overstappen naar een andere tandarts doet u immers niet zomaar.

Vijf redenen voor keuze nieuwe tandarts

 • Liever een tandarts in Scherpenzeel / dichterbij huis. Scheelt tijd en is dichtbij in geval van eventuele pijnklachten.
 • Ik wil een meer zorgzame tandarts die mij en mijn kinderen meer op het gemak kan stellen.
 • Ik voel mij meer op het gemak als ik steeds door dezelfde tandarts behandeld kan worden.
 • Ik vind duidelijke en open communicatie belangrijk.
 • Ik ben ontevreden over mijn huidige tandarts en hoor goede verhalen over deze tandartspraktijk.

Voordelen Tandarts Scherpenzeel

Tandarts Scherpenzeel is niet zomaar een tandartspraktijk. Periodiek doen wij een tevredenheidsonderzoek. Hieruit blijkt dat onze patiënten met name tevreden zijn over:

 • Persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie. De gehele behandeling wordt zo veel mogelijk uitgevoerd door uw vaste tandarts.
 • Kinderen voelen zich al snel op hun gemak. En ouders daardoor ook.
 • Ik kan terecht voor alle preventieve mondzorg: tandheelkunde en mondhygiëne, maar ook voor implantologie.
 • Niet alleen een aangename sfeer, maar ook een moderne praktijk en up-to-date behandelmethoden.
 • Ik voel mij beter op mijn gemak. Ik krijg duidelijke informatie en nagenoeg alle behandelingen worden pijnloos uitgevoerd.
 • De nauwe samenwerking met het inpandige tandtechnisch laboratorium.

Vriendelijke en deskundige medewerkers Tandarts Scherpenzeel.

Ons team zorgt voor een aangename sfeer. Kinderen en volwassenen voelen zich daardoor bij ons snel op hun gemak. Wij zorgen samen met u voor een mooi en gezond gebit.

Kwaliteit Tandarts Scherpenzeel

Onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd, wat duidelijkheid geeft over de bevoegdheid.

Tandartstarieven

Tandarts Scherpenzeel werkt met de landelijk vastgestelde tarieven. De kosten van de behandelingen zijn bij iedere tandarts en mondhygiëniste dus gelijk. Hier vind u meer informatie over deze tarieven en over het verzekeren daarvan.

Makkelijk bereikbaar

Tandarts Scherpenzeel is makkelijk te bereiken vanuit Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Ederveen, De Klomp, Amerongen, Maarsbergen en omgeving. U vindt ons aan de Stationsweg 393 in Scherpenzeel (naast het gemeentehuis). Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. We nodigen u van harte uit voor een bezoek.

Welkom bij Tandarts Scherpenzeel

Wij kennen geen wachtlijst, dus u bent van harte welkom. Wellicht is het handig de volgende informatie te lezen “Soepel overstappen naar uw nieuwe tandarts”. Mist u nog informatie of heeft u nog vragen? Bel dan even of stuur een bericht. Hebt u al het goede gevoel? Dan kunt u zich online inschrijven. Maar bellen of langskomen kan natuurlijk ook.