Overstappen naar Tandarts Scherpenzeel

Bent u er al uit? Dan helpen we u graag om soepel over te stappen vanuit uw huidige tandarts. Het kost slechts enkele minuten om het inschrijfformulier in te vullen.

Direct na uw inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging, waarin iedere vervolgstap voor het overstappen van tandarts beschreven staat. U kunt vervolgens uw gegevens bij je huidige tandarts opvragen en deze aan ons (laten) e-mailen. Zo verloopt het overstappen soepel. Zodra we uw tandartsgegevens (behandeling historie en recente foto’s) binnen hebben nodigen we u uit voor een intake.

Eerste afspraak (intake)

We vragen u eerst om het wettelijk verplichte anamneseformulier in te vullen, zodat we rekening kunnen houden met uw medische situatie en voorgeschiedenis. Daarna nemen we de tijd om kennis met elkaar te maken en uw mondsituatie te onderzoeken. Indien nodig bespreken we een persoonlijk behandelplan. Daarnaast is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelden tandarts

Tandarts Scherpenzeel kent geen wachtlijsten voor aanname van nieuwe patiënten. Met behulp van ons inschrijfformulier kunt u zich eenvoudig aanmelden. Vindt u het prettiger om even te bellen of langs te komen, dan bent u van harte welkom.